Evitaţi să faceţi curat în baie? Nu vă leneviți, există o metodă simplă!

Locul în care e cel mai dificil să faci curat este camera de baie. Gresia şi robinetele par a fi cele mai problematice lucruri din acest punct de vedere şi e foarte uşor să-ţi strici dispoziţia atunci când te apuci să le cureți…

Dacă din lipsă de timp faceţi curăţenie destul de rar în camera de baie, murdăria se depune şi se absoarbe de suprafeţele din camera de baie şi devine foarte greu de înlăturat.

Dar aceste probleme pot rămâne în trecut pentru totdeauna! Căci dvs. puteţi prepara de sine stătător un detergent eficient folosind numai două ingrediente.

Veţi avea nevoie de:

— 1 pahar de detergent pentru veselă

— 1 pahar de oţet încălzit

— pâlnie

— sticlă cu pulverizator

— burete

Instrucţiuni

Încălziţi puţin oţetul, dar nu exageraţi, lichidul trebuie să fie călduţ.

Utilizând pâlnia, turnaţi oţetul şi detergentul pentru veselă în sticla cu pulverizator. Închideţi sticla şi întoarceţi-o de câteva ori cu fundul în sus pentru a amesteca toate componente şi a preveni formarea spumei.

Pulverizaţi amestecul pe suprafaţa murdară şi frecaţi-o puţin cu buretele.

După circa o jumătate de oră spălaţi suprafaţa cu apă rece. Veţi remarca imediat cât de uşor se îndepărtează murdăria.

De asemenea acest detergent de casă poate fi folosit pentru spălarea podelelor.

Camera de baie va străluci de curăţenie rapid şi cu un efort minim. Şi nu vă îngrijoraţi pentru mirosul de oţet – el va dispărea în scurt timp.

Dacă veţi folosi această soluţie, veţi rămâne uimiţi de curăţenia din camera de baie! Nu uitaţi să le spuneţi şi prietenelor dvs. despre acest super-detergent, cu siguranţă vor avea nevoie de el!

error: Content is protected !!