Faceți ca mine, faceți mai bine decât mine! Idei care vă vor motiva să vă ridicați de pe canapea și să vă apucați de lucru.

Dacă ați hotărât să scăpați definitiv de lucrurile inutile și să ordonați mai bine lucrurile, atunci nu veți trece cu vederea aceste idei minunate. Punând în practică următoarele idei veți prinde doi iepuri, veți obține obiecte de decor în cameră și veți organiza mai bine lucrurile. Acest articol este dedicat celor cărora le place ordinea și perfecțiunea.

Idei pentru casă

1. Puteți să vă bucurați de capodoperele copiilor dvs dacă le fixați pe perete în rame care se deschid, iar periodic puteți schimba desenele.

2. Puteți scrie notițe celor dragi sau meniul de peste zi sau ce aveți de făcut pe un panou de sticlă. Alegeți rama și materialul pentru fundal după propria dorință, comandați-l la un atelier și în câteva zile este gata. Cei mai ingenioși pot confecționa singuri un astfel de panou.

3. Unele lucruri pe care le folosiți mai des, uneori nu își pot găsi locul. Însă cei mai inventivi le-au găsit locul. Fixați câteva suporturi pentru hârtie pe ușă și puteți păstra diferite lucruri. Este foarte comod.

4. Mascați contorul electric sau sistemul de securitate într-un dulap. Acest dulap va fi dublu funcțional.

5. Dacă nu aveți spațiu suficient în antreu, încercați această idee. Se meșterește în câteva clipe.

6. Este un truc care va ordona lenjeria intimă odată și pentru totdeauna.

7. Dacă aveți foarte multe produse cosmetice, atunci această idee vi se potrivește de minune. Ordonați produsele în acest organizator și vor fi foarte ușor de folosit.

8. Am rezolvat problema rafturilor înfundate. Ridicați mai sus raftul din spate și toate cărțile vor fi la vedere.

9. Refolosiți cutiile de la șervețelele umede. Puneți în ele pungile pentru gunoi care nu vor mai sta dezordonate pe raft. Dacă reutilizați pungile de plastic înseamnă că vă pasă de mediul înconjurător.

10. Veți curăța foarte ușor părul de animale de pe covor dacă veți folosi dispozitivul de spălat geamuri.

11. Meșterii trebuie să ia exemplu. Acum fiecare cui poate fi găsit cu ușurință.

12. Dacă lipiți o bandă magnetică pe marginea sertarului, nu veți mai căuta agrafele peste tot. De asemenea, puteți utiliza cutiile de la drajeuri.

13. Luminițele de Crăciun pot fi utilizate pe parcursul anului în loc de lămpi de noapte.

14. Păstrați hârtia igienică și prosoapele de hârtie în suporturi rotunde fixate pe perete. Este foarte comod și economisiți spațiu.

15. Puteți camufla peria de toaletă într-un ulcior original.

16. Acest cuier din rămurele și de tip pom va crea o atmosferă rustică confortabilă și originală. Mergeți în parc sau pădure și alegeți rămurele potrivite pentru a meșteri un astfel de cuier.

17. Nu este nevoie de meșteri profesioniști pentru a da un nou aspect pereților. Aveți nevoie doar de vopsea și o măturică pentru a face o textură deosebită pe pereți.

18. Dacă nu ați aruncat încă valiza bunelului, atunci folosiți-o pentru a realiza aceste idei. Veți crea un decor vintage în camera dvs.

19. Restaurați un sertar dintr-un dulap mai vechi și folosiți-l drept suport pentru bijuterii. Este original și fiecare accesoriu și bijuterie își va avea locul său.

20. Confecționați piese de mobilier din anvelopele mai vechi. Este o idee extraordinară pentru casa de vacanță sau garaj.

21. În acest mod jucăriile se curăță foarte ușor de praf. Puneți toate jucăriile și detaliile într-o pungă și spălați-le sub un jet de apă.

De acum înainte veți avea o locuință mult mai aranjată.

error: Content is protected !!