Femeia a turnat puțin ulei în sare obișnuită… Peste o zi soțul ei a scăpat de durerea articulațiilor și a respirat ușurat.

Mulți dintre noi se confruntă uneori cu dureri de cap, dureri de articulații și mușchi. Drept urmare mergem la farmacie și cheltuim bani pe medicamente și remedii antiinflamatoare. Acest lucru se întâmplă atunci când nu cunoaștem cum să ameliorăm durerea pe cale naturală.

Administrarea medicamentelor deseori provoacă dependență sau au efecte adverse asupra organismului. Deci este binevenit să folosiți tratamente naturiste, deoarece ele sunt mai inofensive, se asimilează mai bine și nu au efecte adverse.

Cum să ameliorați durerea

Inițial trebuie să determinați tipul de durere care vă deranjează. Dacă este legată de sistemul locomotor, luxații și inflamații, atunci noi cunoaștem cel mai eficient remediu.

O atenție sporită necesită articulațiile. Tratarea articulațiilor cu sare este un obicei mai vechi, iar uleiul contribuie la o aplicare uniformă și la o absorbție mai bună. Acest tratament este la fel de eficient și pentru coloana vertebrală, deoarece sarea are proprietăți de încălzire și relaxează mușchii încordați. Tratarea articulațiilor în condiții de casă și a afecțiunilor spatelui sunt doar câteva posibilități ale acestui panaceu.

Sarea scoate foarte bine umezeala. De aceea, este de neînlocuit în caz de inflamații și luxații. Principiul ei de acțiune este la fel ca cel al iodului: pătrunde adânc și usucă. Sarea îmbunătățește circulația sangvină, de aceea ea este foarte benefică în caz de dureri de cap și ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Aveți nevoie doar de sare și ulei. Puteți folosi ulei de floarea-soarelui, dar cel mai bun este cel de măsline. Având acest două componente, puteți începe prepararea remediului acasă.

Rețeta remediului preparat acasă

1. Amestecați 20 de linguri de ulei de floarea-soarelui nerafinat sau de ulei de măsline cu 10 linguri de sare de calitate înaltă.

2. Puneți compoziția într-un vas ermetic.

3. Lăsați acest vas să stea două zile la temperatura camerei.

4. După care remediul preparat acasă este gata.

Mod de utilizare

1. Cel mai bine este să faceți tratamentele dimineața. Examinați zona inflamată dacă nu aveți răni. Sarea nu trebuie să ajungă pe ele.

2. Aplicați puțin amestec astfel încât să puneți să o masați ușor. Continuați să masați zona, dar nu apăsați prea tare.

3. Rezultatul depinde direct de durata ședințelor de masaj. Începeți de la 3 minute, iar treptat creșteți timpul procedurii până la 15-20 de minute.

4. Când terminați aplicarea acesteia, nu o spălați! Ștergeți corpul cu un prosop uscat.

În caz de dureri îndelungate rezultatul va fi deja vizibil peste o săptămână. Senzațiile neplăcute se vor ameliora treptat, iar dacă continuați tratamentul, durerile vor dispărea complet. Dacă până la moment nu vă ajuta nici un medicament din farmacie, trebuie să încercați neapărat această metodă verificată!

Pentru a menține rezultatul tratamentului, trebuie să vă fortificați sistemul locomotor. Spre exemplu, gelatina este foarte folositoare pentru articulații. Puteți cheltui bani pe medicamente dubioase, doar atunci când nu aveți altă alternativă. Din fericire, un pachet de sare și puțin ulei poate fi găsit în orice casă, iar rețeta sănătății este aici!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

loading...
error: Content is protected !!