Horoscopul feminităţii. Ce fel de femeie sunteţi.

Toată lumea spune că femeia trebuie să aibă feminitate. Dar cum anume trebuie să fie “femeile feminine”? Foarte diferite, vă vom spune noi, căci şi feminitatea este foarte diversă.

Sigur horoscopul nu este o ştiinţă şi nu trebuie abordat cu prea multă seriozitate, dar pentru divertisment ar fi curios să vedeţi în care din descrierile de mai jos vă regăsiţi şi să ne spuneţi asta în comentarii!

Berbec

Sunteţi o femeie amazoană, care trăieşte viaţa la maxim. În relaţia cu bărbatul sunteţi directă şi preferaţi să nu aveţi o încredere excesivă, lăsând loc pentru implicare proprie în problemele comune. Sunteţi foarte activă şi impulsivă şi aveţi tendinţa de a acţiona înainte de a vă gândi la consecinţe.

Taur

Sunteţi încăpăţânată şi perseverentă şi vă face plăcere când vedeţi că cineva face sacrificii de dragul dvs. Bunătatea nu e cuvântul care vă descrie, iar greşelile pe care fac cei din jur pot fi taxate foarte scump.

Gemeni

Sunteţi foarte copilăroasă, aşa încât cei din jur ar putea crede că nu veţi ajunge niciodată la maturitate. Şi asta în ciuda faptului că s-ar putea să aveţi soţ, mulţi copii, o funcţie serioasă, multe responsabilităţi. Sunteţi genul de persoană care nu poate să stea locului, iar firea dvs. este romantică şi sentimentală.

Rac

Grija şi dragostea maternă vă descriu cu desăvârşire. Şi cel mai interesant e că acestea nu se referă doar la raportul cu copiii dvs., dar şi cu celelalte persoane dragi. Cei care au parte de dragostea şi de firea dvs. empatică sunt oameni norocoşi.

Leu

Vă place să aveţi parte de multă atenţie, uneori chiar faceţi un efort peste măsură pentru a avea parte de ea. Totodată cei care nu vă acordă atenţia dorită vor avea de suferit în relaţia cu dvs. Datorită firii active pe care o aveţi vă doriţi să faceţi lucruri mari şi frumoase.

Fecioară

Sunteţi o femeie înţeleaptă. Mai mult decât atât: aveţi acel tip înţelepciune pe care multe femei vor să o dobândească, dar foarte puţine o reuşesc. Inteligenţa, atenţia la detalii şi memoria fenomenală fac din dvs. un interlocutor extrem de plăcut.

Balanţă

Sunteţi o fiinţă firavă şi gingaşă, care are nevoie să fie protejată de această lume rea şi lipsită de suflet, iar oamenii din jur chiar se tem să nu vă rănească. Sunteţi romantică, uşor de impresionat, citiţi mult şi aveţi o fire destul de închisă.

Scorpion

Sunteţi o femeie în care se regăsesc toate calităţile asociate cu cuvântul “feminitate”, şi nu vorbim doar de calităţile pozitive, ci şi de cele negative. De aceea sunteţi foarte atrăgătoare şi vă este uşor să cuceriţi inima unui bărbat.

Săgetător

Feminitatea e starea pe care o cunoaşteţi cu desăvârşire, dar vă folosiţi de ea doar atunci când aveţi nevoie. Ştiţi bine cum să ajungeţi în centrul atenţiei, dar acesta nu e un lucru care vă preocupă excesiv de mult.

Capricorn

Sunteţi o adevărată sursă de inspiraţie pentru cei din jur, dacă veţi însoţi în viaţă un poet sau un pictor, el va crea multe capodopere pe parcursul vieţii. Totodată sunteţi un bun organizator şi ştiţi cum să gestionaţi resursele financiare.

Vărsător

Sunteţi o fire schimbătoare, la fel ca şi calităţile pe care le posedaţi. Probabil asta se datorează tendinţei dvs. de a trăi viaţa la maxim. Bărbatul trebuie să vă cucerească inima, să lupte pentru asta, dar dacă îi reuşeşte, el obţine o adevărată comoară.

Peşti

Aveţi o dispoziţie schimbătoare. Puteţi să-i zâmbiţi cuiva şi peste 5 minute să-i arătaţi o privire răutăcioasă. Vă irită când cineva vă trece calea atunci când vreţi să obţineţi ceva important pentru dvs. Şi e vai de cei care nu îneţeleg asta şi vă strică planurile.

error: Content is protected !!