Iată câteva idei de folosire a cutiilor de carton! De azi înainte nu le veți mai arunca

După efectuarea cumpărăturilor rămâneți cu doar cu impresii plăcute, dar și cu o mulțime de cutii și alte accesorii. Multe dintre ele nu au un aspect prea reușit, însă acest lucru poate fi corectat de fiecare dintre noi. Cutiile obișnuite de carton ne pot înfrumuseța o cameră și pot fi niște obiecte pentru depozitare foarte utile. În cele ce urmează vă prezentăm câteva idei cum puteți transforma cutiile simple în niște obiecte foarte drăguțe.

Ce puteți păstra în cutiile de carton?

Cutiile de carton cu capace sunt niște obiecte perfecte pentru cei cărora le place ordinea ideală. Ele sunt compacte și comode în utilizare, puteți să le depozitați sub pat, în dulap sau în cămară. Avantajul este că sunt mici și încăpătoare.

Iată lista câtorva obiecte ce pot fi păstrate în cutiile de carton:

  Jucăriile. În special jocurile de construit sau alte jucării de mici dimensiuni.

Produse cosmetice, bijuterii, accesorii pentru păr. Este o idee potrivită pentru fetele cărora le place mai mult să se aranjeze.

Încărcătoarele de la telefoane, tablete, notebook-uri. Deseori acestea stau aruncate și încâlcite, dar acum vor fi toate ordonate și într-un singur loc.

Prosoapele, hăinuțele pentru bebeluși, scutecele. Aceste cutii sunt foarte utile când aveți bebeluși.

Lucrurile vor fi aranjate și ușor de găsit. Se recomandă îmbrăcarea cutiei într-o husă de țesătură pentru a fi mai ușor de spălat.

Ustensilele pentru creație. Oamenii de creație au tot timpul multe instrumente pentru realizarea ideilor sale: creioane, vopsele, schițe, pensule, hârtie, ațe, ace, bucăți de țesătură. Ordonarea tuturor lucrurilor va posibilă cu ajutorul cutiilor de carton.

Încălțămintea. Interesant! În cutiile de la încălțăminte puteți păstra încălțăminte. De exemplu, pe timp de iarnă puteți să păstrați în ele, încălțămintea de vară și vice-versa.

Video de mai jos vă sugerează alte idei spectaculoase!

Cu ce și cum puteți decora cutiile?

Orice cutie care nu are un aspect prea frumos poate fi transformată într-o mică operă de artă.

Aveți nevoie de cele mai obișnuite materiale pe care fiecare le are acasă:

Hârtie de tapet sau pentru ambalare. Probabil fiecare din noi are bucăți de tapete. Pentru a le lipi pe cutii aveți nevoie de bandă adezivă dublă și lipici PVA.

Țesătură. Un pulover vechi, o fustă veche, pantaloni vechi – toate acestea pot fi folosite pentru decorarea cutiilor. Puteți folosi doar un tip de țesătură sau puteți să le combinați.

Pânză de iuta. Dacă nu aveți o astfel de pânză, trebuie să faceți rost de ea, este foarte utilă și poate fi un material de decor excelent.

Probabil de acum înainte cutiile de carton vor fi transformate în lucruri foarte utile.

error: Content is protected !!