Iată de ce casa dezordonată atrage întotdeauna neplăceri…

În orice casă poți găsi lucruri în dezordine dar asta nu înseamnă că cei care locuiesc în ea sunt leneși. Uneori, este o stare temporară cauzată de presiunea timpului. Iar uneori, din păcate, este un fenomen constant. Iată în acest caz trebuie să luăm atitudine, deoarece casa în care lipsește ordinea, va atrage întotdeauna necazuri și nenorociri.

Dezordine în antreu

Trebuie să începi cu antreul deoarece el este considerat magistrala centrală a locuinței. Nu e greu să-ți dai seama că „blocajele“ din acest loc de trecere – hainele și pantofii vechi, biciclete și cărucioarele defectate, dulapul ticsit cu de toate, nu vor aduce nimic bun. În casă vor fi mereu certuri, lipsă de bani, casnicii vor încerca în fel și chip să fugă dintr-o astfel de locuință. Dar imediat ce veți face ordine în dulapul din antreu, veți arunca toate lucrurile inutile, veți repara obiectele defectate, veți depozita hainele și încălțămintea care nu este de sezon, mai pe scurt, „veți elibera calea“- fericirea va bate la ușa casei dvs.

Dezordine în camera de baie

Nu în zadar se spune că camera de baie este fața gospodinei. Și dacă această încăpere este murdară, pe pereți sunt urme de săpun, produsele cosmetice sunt împrăștiate peste tot iar prosoapele nu sunt proaspete – atunci stăpâna casei suferă de un complex de inferioritate. La o femeie cu stimă de sine, care este mulțumită cu viața pe care o duce, baia va fi mereu curată. Anume cu acest loc începe ziua noastră și de aceea atmosfera din baie ne va influența pe tot parcursul zilei.

Toaleta

Toaleta este „debaraua“ unde lăsăm în mod inconștient gândurile pe care vrem să le dăm uitării. Cu cât este mai mult gunoi în „colțul de meditație“, cu atât mai multe secrete ascunse avem în viața noastră. Nu adunați nemulțumirile și supărările, mai bine trageți apa la toaletă peste ele!

Dezordine în bucătărie

Bucătăria este sursa de belșug, energie și bunăstare, ea este inima casei. Starea noastră generală nu depinde numai de ceea ce mâncăm, dar și de starea de spirit a persoanei care a gătit bucatele. Dacă bucătăria este murdară, peste tot sunt aruncate cutii și sticle goale iar în dulapuri dezordinea „este la ea acasă“, să nu vă mire faptul că nu reușiți să faceți față kilogramelor în plus. Faceți ordine în ea și în viața dvs. va curge belșugul. Ca să bucurați de benificiile mâncării, ea trebuie să fie gătită în curățenie, confort, căldură și lumină.

Camera de zi

Ea este fața casei, în ea sunt primiți oaspeții. Anume această odaie asigură comunicarea cu restul lumii, iar rudele și prietenii dvs. vă apreciază modul de viață în funcție de cum arată ea. Dezordinea în camera de zi duce la neînțelegeri între dvs. și prietenii sau familia dvs. … Și în final, duce la singurătate, înstrăinare și un sentiment de inutilitate. Camera de zi trebuie să atragă în casa dvs. oamenii buni, de aceea ea trebuie să fie curată și luminoasă.

Dormitorul

Este cel mai intim loc în casă. Dezordinea în această odaie poate duce la insomnie și neînțelegeri între soți. Lucurile care nu au legătură cu somnul și viața conjugală, nu au ce căuta aici, chiar și televizorul și calculatorul sunt de prisos în această odaie. Dormitorul trebuie să aducă gânduri de pace și iubire.

După cum vedeți, chiar și o mică dezordine în casă poate provoca neplăceri în viața dvs. Iar dacă acestea au intrat deja în viața dvs. scoateți cât mai repede gunoiul din casă! Renunțați la lucrurile pe care nu le-ați mai folosit de mult timp.

error: Content is protected !!