Iată de unde apar problemele femeilor! Dezvăluirile unui psiholog genial.

Cu toții cunoaștem cât este de dificil să recunoaștem greșelile noastre. Nu avem dreptate, dar continuăm să ne încăpățânam și să ne bosumflăm. Drept urmare, emoțiile negative și agresivitatea care s-a acumulat se va revărsa peste cele mai apropiate persoane. De aici apar conflictele și neînțelegerile, pe care ați fi putut să le evitați dacă erați puțin mai înțelepți.

Suntem siguri că ați auzit de la prietenele dvs. că soții lor sunt niște neciopliți. Ba nu le atrag atenție, ba nu fac una sau alta. Involuntar vă vine gândul: Poate și al meu e la fel? Însă trebuie doar să rezolvați probleme dvs. interioare și să încetați să învinuiți în toate bărbații.

Fericirea feminină

Psihologul Mihail Labcovschii consideră că dacă femeia vede în bărbat doar negativul, ea trebuie să-și analizeze serios poziția ei. Am selectat 7 cele mai bune sfaturi ce țin de familie, relații și probleme de personalitate.

1. Bunăstarea se ascunde în dvs.

Există unele persoane fericite care se observă de departe. La ei totul este bine – casa este îngrijită, soțul este iubitor, serviciul este o plăcere. Invidiați? Nu, învățați-vă! Secretul constă în starea emoțională. Învățați-vă să vă bucurați de puțin și veți vedea cât de mult se va schimba lumea din jur.

2. Femeile au nevoie doar de un lucru

Femeile au nevoie de relatii intime nu mai puțin decât bărbații. Doar că la femei el ține de tandrețe și afecțiune. Nu refuzați soțul, din cauză că este bădăran și v-a săturat de necesitățile lui primitive, dar încercați să luați inițiativa în mâinile dvs. Explicați-i ce doriți, ce vă place. Cel mai probabil vă veți surprinde unul pe altul!

3. Deoarece la zece femei

Nu vă puteți ascunde după datele statistice! Cifrele variază foarte mult și nu vă puteți baza pe ele. De ce unele femei se căsătoresc de câteva ori, iar altele nu-și mai găsesc partenerul? Cauza este ascunsă în psihic. Nici în aspectul exterior, nici în caracter. Puteți trăi foarte fericiți, trebuie doar să vă doriți.

4. În Olanda bărbații sunt normali

Femeile europene sunt greu de cucerit, pe când în părțile noastre femeile pot ceda mai ușor. Acest lucru a generat existența băieților papă-lapte, care trebuie duși la întâlnire, să-i culcați seara, iar câțiva ani la rând să le spălați ciorapii.

5. Nu există nici o regulă

Dacă vă simțiți bine singură, să fie așa! Frica de singurătate trebuie să apară pe la 80 de ani, nu mai devreme. Deoarece singurătatea provoacă disconfort doar pe patul de moarte. Sunteți tânără și puternică, catalogați singurătatea drept o stare firească și încetați să vă complexați din cauza lipsei jumătății.

6. Fericirea este într-un psihic stabil

Armonia constă în compromise. Fals. Nici un compromis nu vă va aduce fericirea nici dvs., nici soțului. În familie va domina o atmosferă confortabilă și sănătoasă atunci când ambii vor fi mulțumiți. Doar persoanele care se iubesc pe sine și unul pe altul pot construi relații sănătoase și puternice.

7. Relațiile nu se construiesc

Când veniți acasă de la serviciu , odihniți-vă. Familia nu este al doilea serviciu, el nu este achitat. Relațiile nu se construiesc, ele fie sunt, fie nu sunt. Unica condiție: trebuie să vă acceptați așa cum sunteți. La fel și pe partenerul dvs. Nu este necesar să-l schimbați, corectați, reeducați. Dacă nu vă place, veți fi nevoită să găsiți altul.

Trageți concluziile. Secretul armoniei în familie este foarte simplu. El se ascunde în dvs. Puteți genera atât emoții pozitive, cât și negative. Învățați-vă să vedeți în toate doar pozitivul și veți vedea cât de mult se va schimba viața dvs.

error: Content is protected !!