Încălţămintea hotărăște totul! 15 cele mai rafinate modele de sandale din acest sezon. Un element important al stilului nostru!

Primăvara e în toi, deci e perioada perfectă pentru a lăsa cizmele pe un raft îndepărtat şi a le înlocui cu încălţăminte liberă. Sandalele reprezintă probabil cea mai frumoasă şi comodă încălţăminte. Ele arată foarte drăguţ, iar picioarele se simt foarte confortabil în ele.

În abundenţa de modele ce pot fi găsite în magazine e foarte uşor să te debusolezi… De aceea e important să cunoaştem tendinţele în lumea încălţăminte, pentru a alege o pereche de sandale care nu doar să fie comode, ci şi să completeze perfect stilul nostru.

Redacţia PerfectAsk.net a pregătit pentru dvs. 15 dintre cele mai reuşite modele de încălţăminte de vară.

Sandale la modă pentru anul 2017

1. Sandalele pe platformă sunt foarte comode şi se potrivesc perfect atât pentru lucru la birou, cât şi pentru plimbările în aer liber. Un element foarte popular în acest sezon va fi fundiţa din piele sau stofă.

2. Sandalele cu vârful acoperit arată foarte elegant. Vârful ascuţit va fi iarăşi la modă, căci le conferă picioarelor un aspect mai armonios.

3. Înainte se considera că sandalele sunt o încălţăminte pentru plajă sau pentru plimbări. Dar de fapt ele pot fi un element foarte potrivit chiar şi la întâlnirile de afaceri sau pentru lucru la birou.

4. Catifeaua şi-a câştigat un loc bine meritat şi în lumea încălţămintei. Acest material are un aspect nobil deosebit, fiind o alegere perfectă pentru orice femeie.

5. Picioarele care circulă mult pe asfalt parcă se cer să fie duse într-un mediu natural… De aceea designerii au proiectat sandale din piele cu talpă din plută sau chiar din lemn.

6. E greu să găseşti o alternativă reală pentru sandalele pe toc înalt. Acestea alungesc silueta, înlătură vizual câteva kilograme şi îşi plasează stăpâna în centrul atenţiei.

7. Designerii au prezentat în acest sezon sandale cu cureluşe pe platformă ultra-elevată. Aceasta e o variantă ideală pentru femeile ce nu iubesc tocurile.

8. Imprimeurile neobişnuite şi culorile pronunţate vor bucura în acest an iubitoarele de extravaganţă. Acestea au un aspect original şi plin de viaţă.

9. Nu evitaţi să faceţi experimente cu culorile, acordând preferinţă nu doar clasicelor negru şi bej.

10. Abundenţa de cureluşe este principala inovaţie a anului 2017.


11. Şi femeile ce nu iubesc încălţămintea înaltă au la dispoziţie o gamă foarte largă de sandale pentru acest sezon cald.

12. Cureluşele transparente şi tocurile invizibile sunt o altă cireaşă de pe tort în acest an. Dar să atrageţi o atenţie deosebită ca astfel de încălţăminte să se încadreze perfect în stilul dvs.

13. Imprimeurile cu tematică animală, abundenţa de pietricele, suprafeţele aurite – acestea sunt elementele ce vor fi în top în acest sezon.

14. Iată varianta ideală pentru doamnele ce vor să renunţe la pantofi, dar încă nu s-au hotărât să treacă la sandale clasice.

15. Şi, bineînţeles, şlapii! Modelele originale de şlapi vor fi la modă ca de obicei. Aceasta probabil e cea mai comodă încălţăminte.

Alegerea este foarte mare în domeniul încălţămintei de vară, de aceea orice femeie îşi poate găsi perechea ce i se potriveşte ideal. Spuneţi-ne în comentarii ce preferinţe veţi avea în acest sezon şi nu uitaţi să împărtăşiţi această selecţie şi prietenelor dvs.!

error: Content is protected !!