A luat talpa de la șlapi și a transformat-o în cea mai superbă încălțăminte de vară pe care am văzut-o vreodată!

O asemenea încălţăminte arată cu adevărat deosebit! Are un aspect superb şi picioarele se simt foarte confortabil. Dacă aveţi şlapi pe care nu-i mai folosiţi, luaţi-le tălpile fără regrete! Este suficient să aveţi nişte abilităţi elementare de croşetare ca în scurt timp să obţineţi o pereche de încălţăminte de vară foarte elegantă şi plăcută.

Papucii croşetaţi sunt foarte comozi şi uşor de confecţionat, iar gama de culori poate fi adaptată practic la orice haină din garderoba dvs…

Cum croşetăm papuci

Veţi avea nevoie de

cârlig de croşetat de 2.5 cm

cârlig de croşetat de 4.5 cm

aţă groasă de bumbac

o pereche de tălpi de şlapi

ac

o schemă simplă pentru croşetat

Mod de confecţionare

1. Tălpile şlapilor vor fi baza noii perechi de încălţăminte. Înlăturaţi elementele suplimentare de pe tălpi.

2. Cu ajutorul acului faceţi nişte găuri la un pas aproximativ ca în imaginea de mai jos.

3. Începeţi să croşetaţi papucii utilizând schema aleasă. O aţă deschisă la culoare ar fi tocmai perfectă pentru anotimpul de afară.

4. Papucii sunt aproape gata! Orice om cu o experienţă minimă în croşetat va confecţiona papucii într-un timp foarte scurt!

5. Arată extraordinar, nu-i aşa?

6. Papuceii pentru copii confecţionaţi în acest fel sunt o adevărată minune. Ataşând chiar şi cea mai elementară croşetare la o talpă de şlapi veţi obţine o încălţăminte foarte simpatică.

7. Iată cum se fixează aţa în prima etapă.

8. Regret că nu am învăţat să croşetez până acum. Dar rezultatul cred că merită efortul de a învăţa această artă, care cu siguranţă îmi va prinde bine pe viitor!

9. Farmecul este că aici puteţi aplica la maxim creativitatea şi ingeniozitatea: aveţi o gamă nelimitată de culori şi de forme care să vă aducă plăcerea de a purta încălţăminte home-made!

Urmăriţi filmuleţul de mai jos ca să vedeţi cât de simplu este să obţii un lucru frumos din ceva ce părea complet inutil…

O asemenea pereche de papuci ar fi şi un cadou ideal! Reţineţi această idee şi puneţi-o în practică cu următoarea ocazie!

error: Content is protected !!