Machiaj cu efect de întinerire! Aflând acest truc mă machiez doar în acest fel.

Multe femei se confruntă cu problema căderii pleoapei de sus fie din cauza vârstei, fie din cauza genelor. Pleoapa căzută poate să adauge femeii 5-8 ani și va reda o privire tristă. Totuși nu este o problemă atât de gravă, ea poate fi corectată cu ajutorul unor trucuri de machiaj. Înainte de a face machiajul se recomandă corectarea sprâncenelor dându-le o formă puțin încovoiată. Însă nu pensați prea tare, căci acum sunt la modă sprâncenele cât mai naturale.

Machiaj pentru pleoape căzute pe ochi

1. Machiajul va ține mai mult timp dacă veți aplica inițial o bază de machiaj. Aplicați baza cu ajutorul degetelor.

2. Aplicați umbre mate de culoarea piersicului sau de un roz deschis pe partea mobilă a pleoapei. Sub sprânceană și în colțul intern al ochiului aplicați puțină culoare albă.

3. Cu ajutorul umbrelor de culoare bej subliniați cuta de pe pleoapa de deasupra. Machiați sub unghiul de sus în direcția colțului sprâncenei.

4. Trucul care vă va ajuta să ridicați pleoapa vizual: puneți creionul la ochi după cum este arătat în imagine. Subliniați colțul ochiului cu ajutorul umbrelor de culoarea ciocolatei.

5. Aplicați corector luminos (este mai dens decât fondul de ten și ajută să acoperiți neajunsurile de pe piele) sub pleoapa de jos și subliniați limita umbrelor.

6. Conturați pleoapa de jos cu umbre de culoare închisă, de asemenea accentuați colțul extern al ochiului.

7. Acum puteți desena săgețile. Este important ca mâna să nu tremure. Treceți ușor cu umbrele închise deasupra liniei pentru a face o trecere mai lină.

8. Etapa finală a machiajului – genele. Pentru a avea o privire mai deschisă, folosiți ondulatorul de gene. După care aplicați două straturi de rimel.

Întotdeauna mi-am dorit să-mi machiez ochii în așa mod. Arată minunat! Uitați de umbrele de nuanțe sidefate dacă nu aveți 16 ani. Această culoare subliniază neajunsurile și ridurile. Folosiți doar culori mate și naturale.

Priviți video de mai jos pentru mai multe detalii.

De acum încolo veți face un machiaj perfect pentru pleoapele căzute.

error: Content is protected !!