Machiajul ochilor în stil Chanel: ghid complet de creare a unei imagini ideale

Învățați tehnici de machiaj de la visagista Lisa Eldridge. Canalul ei de youtube are aproximativ un milion de abonați, iar zeci de celebrități printre care Kate Winslet, Emma Watson, Cate Blanchet, Keira Knightley, Demi Moore se încred în machiajul ei. Tehnicile sale profesioniste le dezvăluie tuturor creând multe lecții video de machiaj.

Succesul Lisei în lumea virtuală a determinat casa de modă Chanel să-i propună să creeze master-class-uri și ghiduri video de machiaj pentru site-ul lor.

Perfect-ask.net vă propune 4 tipuri de machiaj de la experta în modă și machiaj care au fost elaborate special pentru compania Chanel.

Moduri de machiere a ochilor

Toate cele 4 tipuri sunt efectuate în gama de culori maro, bej și piersic care se potrivesc fiecărei femei. Diferența dintre aceste tipuri constă în ordinea aplicării și nivelul de concentrare a unei sau altei culori.

1. Machiaj natural

Acest machiaj gingaș și ușor se potrivește pentru orice situație

Aplicați cea mai deschisă nuanță pe toată pleoapa, evidențiind cuta cu piersic. După aplicarea accentului de bej întunecat pe colțul exterior al pleoapei de sus, cu o pensulă curată retușați limita dintre farduri.

2. Machiaj clasic

Clasicul este mereu la modă!

Aplicați culoarea bej pe toată pleoapa superioară. Evidențiați colțul cu o culoare maro închis. Aplicați cea mai deschisă culoare sub sprânceană, aplanați trecerea culorilor cu o pensulă moale.

3. Machiaj pronunțat

Un aspect intens pentru o seară romantică!

Aplicați pe toată pleoapa culoarea piersic, colțul și cuta de deasupra marcați-le cu culoare bej. Faceți o linie de culoare maro închis de la limita creșterii genelor spre sprâncene. Nu uitați să retușați trecerile bruște. Aplicați puțin din cea mai deschisă culoare pe colțul intern al ochiului și sub sprânceană.

4. Machiaj fumuriu

Machiajul smoky eyes face privirea foarte atrăgătoare. Este cea mai bună variantă pentru evenimente speciale!

Această tehnică de machiaj necesită mai multă abilitate și retușare atentă. Trebuie doar să exersați puțin și veți efectua acest machiaj la fel ca un profesionist!

Machiajul smoky eyes pare o adevărată știință, dar priviți video de mai jos și veți vedea cât este de simplu. Lisa Eldridge vă demonstrează cum să efectuați acest machiaj clasic în gamă maro în doar 3 minute.

Fiți mereu cele mai frumoase!

error: Content is protected !!