Majoritatea folosesc capsatorul în mod incomplet! Iată cum trebuie valorificat 100%

Țin minte că încă de pe băncile liceului, capsatorul a devenit un prieten de încredere. După care a urmat universitatea cu referate, rapoarte, apoi serviciul în oficiu, iar acest obiect este de neînlocuit!

Trebuie să menționăm că analogul capsatorului modern a apărut în anul 1923. El a fost produs de compania Boston Wire Stitcher Co.

Un vechi proverb spune: o viață trăiești, o viață înveți. Din câte țin minte nu am atras atenție niciodată la acest mic element metalic al capsatorului. Dar ar fi trebuit.. Care e secretul?

Aduceți-vă aminte că în regim obișnuit capsatorul fixează foile cu capsele în interior. Atenție! Dacă veți răsuci la 180° acest element, atunci capsele se vor îndoi în exterior. Acest truc poate fi folosit pentru fixarea temporară a foilor, ca atunci când veți dori să scoateți capsele să nu afectați foile sau degetele.

Priviți acest video pentru mai multe detalii…

De acum înainte voi face doar așa! De fapt, mulți din prietenii mei cunoșteau despre această funcție minune a capsatorului. Când le-am povestit despre acest truc, ei deja știau. Însă sunt sigur că mai sunt persoane care nu cunosc acest mic secret.

error: Content is protected !!