Noul trend de vopsire a părului! Uitaţi de balayage şi ombre în anul care vine.

Culoarea părului de multe ori dictează dispoziţia femeii, de aceea vopsirea sa poate avea un impact mare asupra stării noastre psihologice. Redacţia Perfect-ask.net vine să vă relateze cele mai noi tendinţe, care cu siguranţă vor cuceri inimile femeilor.

Iată principalul trend al anului 2017: noua tehnică de vopsire a părului “Ochi de tigru”. Ea are la origine o tehnică foarte populară la începutul acestui an – balayage, care creează o armonie firească între şuviţele deschise şi cele închise.

Ochi de tigru este de fapt o piatră preţioasă cu nuanţe brun-auriu şi o suprafaţă lucioasă. Gama armonioasă şi gradientele superbe ale acestei pietre nu puteau să nu-i inspire pe hair-stylişti la noi idei în domeniu.

Astfel ei au reuşit să transmită părului coloritul acesei pietre preţioase. O asemenea culoare a părului este o alegere pur şi simplu ideală pentru sezonul toamnă-iarnă, căci conferă părului şi feţei o nuanţă caldă.

Prima care a experimentat acest trend nou a fost Jennifer Lopez, iar reacţiile fanilor impresionaţi nu s-au lăsat aşteptate. Au urmat Jessica Alba, Kate Beckinsale şi Joan Smalls.

Autoarea acestei tehnici noi ne mixare a nuanţelor, hair-stylista britanică Corey Tuttle, a descris astfel secretul ideii sale: “Eu am vrut să le simplific viaţa femeilor şi să creez un model de vopsit părul care să confere un aspect armonios, să fie uşor în execuţie şi să nu aibă nevoie de reînnoiri dese”.

Procesul e foarte simplu, aşa încât poate fi realizat chiar şi în condiţii casnice, fără a apela la serviciile specialiştilor. Dacă aveţi păr de culoare închisă, vopsiţi şuviţele de la rădăcină până la vârfuri în culorile chihlimbarului şi mierii de albine. În cazul părului deschis vopsiţi-le în ciocolată cu lapte, combinată cu miere de albine.

În final părul va avea o culoare superbă. Datorită jocului de culori el va părea mai dens şi mai strălucitor. Această tehnică de vopsire este potrivită pentru orice lungime a părului.

Faceţi o primă experienţă vopsindu-vă părul cu ajutorul acestei tehnici şi împărtăşiţi-ne impresiile dvs.!

error: Content is protected !!