O combinație de culori mereu actuală: 8 look-uri în care culoarea verde se combină perfect cu cea gri

Nuanţele verzi în vestimentaţie trezesc nişte asocieri cu natura. Verdele este, înainte de toate, culoarea primăverii, adică a armoniei şi bucuriei.

Culoarea verde atrage mereu atenţia celor din jur şi se combină uşor cu alte culori şi nuanţe datorită universalismului său natural. Nu trebuie să stai mult pe gânduri dacă îţi stă bine în verde – răspunsul e afirmativ în majoritatea absolută a cazurilor!

Orice doamnă sau domnişoară poate opta fără grijă pentru o haină de culoare verde. Tot ce rămâne de făcut este să alegeţi corect nuanţa şi culorile hainelor cu care urmează să o combinaţi.

Culoarea gri simbolizează nobleţea, eleganţa şi echilibrul. Griul reprezintă o culoare perfectă de fundal, care va scoate în evidenţă celelalte culori. La fel ca şi culoarea verde, griul este potrivit pentru majoritatea absolută a femeilor, important e să găsiţi nuanţele şi combinaţiile corecte.


Combinaţia dintre verde şi gri este foarte reuşită şi la fel de universală ca şi fiecare dintre aceste culori luată în parte.

пальто кейп, с чем носить пальто кейп, кейп что это такое


Ca şi regulă generală am putea spune că nişte culori mai intense se vor potrivi cu un gri mai închis şi viceversa.

Urmaţi-vă gustul şi atunci veţi găsi neapărat combinaţiile care vi se potrivesc cel mai bine!

error: Content is protected !!