O metodă genială de a achita mai puțin pentru facturile la apă!

Fiece lună își are ziua în care ne calculăm facturile, aducând doar tristețe și dezamăgire. În mod constant cresc tarifele pentru serviciile comunale ducând la disperare chiar și pe cei care au un salariu decent.

Să achitați suplimentar este inadmisibil! Iar în astfel de condiții, cea mai rațională soluție este economisirea…

Economisind apa și energia electrică, nu doar irosiți mai puțini bani, ci salvați și mediul înconjurător. Iar rezervele de apă pe Pământ nu sunt nelimitate…Deci, metoda descrisă în articolul de față, vă va permite să economisiți câțiva zeci de litri de apă pe lună fără a depune un efort suplimentar. Este suficient să deschideți rezervorul toaletei și să plasați o sticlă de plastic plină cu apă.

Volumul rezervorului se va reduce, dar nu va afecta funcționarea acestuia. Probabil acest tip din America, care a inventat această metodă, are strămoși în România, iar cu așa oameni nu se compară nimeni la capitolul ingeniozității în materie de uz casnic!

Cum să economisiți apa?

Utilitatea sticlei din rezervorul toaletei va crește dacă vom face câteva găurele în capac și pe lateral. În apa din interiorul sticlei se va adăuga oțet. Astfel, veți fi plăcut surprinși de curățenie și prospețime!

Această metodă este atât de simplă! Însă, când veți compara prețurile facturilor, vă veți convinge cât de util și necesar este să aducem noi schimbări pozitive în viața casnică!

error: Content is protected !!