O strălucire orbitoare: curăţim eficient chiuveta din inox!

Fiecare gospodină visează ca în bucătărie să fie o curăţenie ideală. De aceea adesea pentru curăţirea suprafeţelor murdare sunt utilizate detergente foarte scumpe şi foarte agresive. În unele cazuri ele îşi fac treaba foarte bine, cu toate că pot avea şi unele neajunsuri. De exemplu de multe ori chiuvetele nu pot fi aduse la o stare strălucitoare cu ajutorul acestor detergente.

Redacţia noastră a pregătit pentru dvs. o metodă simplă, ieftină şi inofensivă pentru a curăţi eficient suprafeţele de inox. Această metodă vă poate simplifica enorm efortul de a avea o bucătărie ideal de curată!

Cum facem chiuveta din inox să strălucească de curăţenie

Veţi avea nevoie de

bicarbonat de sodiu

1/4 de pahar de făină

un prosop de bucătărie

un şerveţel de hârtie sau o bucată de pânză moale

Instrucţiuni

1. Spălaţi bine chiuveta cu bicarbonat de sodiu şi apă. De asemenea ea se curăţă foarte bine cu ajutorul unei soluţii de oţet amestecat cu apă.

2. Chiuveta trebuie neapărat să se usuce foarte bine! Ştergeţi-o foarte bine cu un prosop de bucătărie. În nici un caz să nu treceţi peste acest pas.

3. Presuraţi în chiuvetă o jumătate din cantitatea de făină. Sună ciudat, dar chiar funcţionează!

4. Ştergeţi suprafaţa chiuvetei cu un şerveţel de hârtie sau cu o bucată de pânză moale. Faceţi mişcări circulare. Veţi observa cum resturile alimentare se dizolvă, iar chiuveta începe să strălucească.

5. Repetaţi procedura cu făina rămasă, apoi ştergeţi suprafaţa metalică a chiuvetei cu o periuţă sau o cârpă. Atât!

Faceţi procedura descrisă mai sus o dată pe lună pentru a privi mereu cu plăcere chiuveta dvs.! Dacă vă place această idee, împărtăşiţi-o şi prietenilor dvs.!

error: Content is protected !!