Pasta academicianului Amosov: o rețetă trecută prin multe generații!

Sănătatea este un lucru important de care trebuie să avem grijă pe tot parcursul anului. Dar o deosebită atenție trebuie să-i acordăm acesteia atunci când se apropie perioada rece a anului, perioada guturaiului, gripei și a bolilor virale. Aproape de sfârșitul toamnei în farmacii deja se formează cozi din cei care caută să cumpere antivirale, iar fiecare a 2-a publicitate TV ne descoperă cele mai noi și eficiente medicamente de întărire a imunității.

Trebuie să înțelegem că imunitatea este un de lucru care necesită o permanentă atenție, nu una pompieristică. Pasta academicianului Nicolai Amosov, pe care Perfect-ask.net a selectat-o pentru dvs, este o adevărată bombă de vitamine. Însuși academicianul recomandă prepararea acesteia pentru cei care sunt în perioada postoperatorie, pentru reabilitarea și întărirea organismului. Cu atât mai bună ea este pentru cei sănătoși, utilitatea ei fiind de neprețuit!

Ingrediente:

500 g de stafide

500 g de caise uscate

500 g de smochine

500 g prune uscate fără sâmburi

500 g de miere

2 pahare de nuci

1 lămâie cu tot cu coajă

Mod de preparare:

1. Se mărunțesc toate ingredientele cu ajutorul robotului de bucătărie sau cu ajutorul mașinii de tocat carne.

2. Se amestecă bine ingredientele până se obține o masă uniformă și se pune în borcane.

3. Se consumă câte 1 lingură, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de a lua masa.

Pasta este o adevărată comoară de vitamine și microelemente pe masa dvs. Este ideală pentru școlari, persoanele cu activitate atât intelectuală cât și fizică, sportivi și pentru cei în etate. Să fii sănătos este atât de ușor!

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

error: Content is protected !!