Perechea perfectă: regulile de combinare a poșetei și încălțămintei!

Cândva încălțămintea și geanta de aceeași culoare erau considerate o alegere potrivită și de bun gust, acum, însă nu mai sunt la modă. În prezent puteți da frâu liber imaginației și combina ce nu poate fi combinat. Există totuși anumite reguli pentru a crea o armonie care vor sublinia personalitatea dvs. Coco Channel spunea: „Dacă toaleta este neîngrijită se uită direct la ea, dacă o toaletă este îngrijită se privește la femeia însuși”.

Acestea sunt reguli, dar nu legi. Există doar o singură lege – toate trebuie să fie la locul lor. Ținuta de seară pentru evenimente speciale, ținuta de zi cu zi pentru zilele de muncă. Puteți combina încălțămintea și geanta după următoarele principii.

1. În funcție de culoare

Puteți purta geantă și încălțăminte de aceeași culoare doar în ținutele monocrome sau pentru crearea unei ținute retro. Pentru a combina accesorii după culoare, unul trebuie să fie unicolor, iar altul multicolor. Puteți alege una din culorile accesoriului colorat și să-l repetați în accesoriul monocrom. De exemplu, culoarea roz este una din cele trei culori ale genții. Și invers o geantă monocromă în combinație cu încălțăminte de mai multe culori. Pot fi folosite culori din aceeași gamă sau culori complementare. Unul din accesorii poate fi culoarea principală sau ambele accesorii pot sublinia culoarea unul altuia.

2. În funcție de desen

Arată foarte frumos seturile în care unul din accesorii este cu desen, iar altul monocrom. Desenele de pe geantă și încălțăminte pot fi total diferite, dar trebuie să fie din aceeași gamă. De exemplu, un desen geometric simplu și un imprimeu floral. Puteți folosi același desen și pentru încălțăminte și pentru geantă. În acest caz este trebuie să fie de diferite dimensiuni sau culori.

3. În funcție de textură

În privința texturii funcționează aceeași regulă – trebuie să domine un accesoriu. De exemplu, arată destul de vulgar și geanta și încălțămintea din piele lăcuită. O geantă din piele lăcuită poate fi completată cu încălțăminte din piele întoarsă sau piele simplă, și invers. Articolele din paie sau pânză se potrivesc foarte bine cu orice se potrivește cu materialul său. Gențile sau încălțămintea din cauciuc se potrivesc de minune cu piele întoarsă și pânză. Accesoriile din metal sau cu luciu metalic se poartă cu piele întoarsă.

4. În funcție de decor

Deseori designerii completează articolul cu un decor masiv. Accesoriul din set cu un astfel de articol trebuie să fie gingaș. Astfel veți putea prezenta ținuta dvs. destul de elegant. De asemenea, puteți combina accesorii care sunt în aceeași idee, unde elementele decorative nu se repetă. De exemplu, în setul al treia, bila de la pantofi se combină cu bulinele de pe geantă, iar sandalele din exemplul Nr. 4 se combină frumos cu desenul geometric.

5. În funcție de design
Cea simplă și lejeră regulă este combinarea accesoriilor după design. Cel mai armonios se privește geanta și încălțămintea de forme rotunjite.

6. În funcție de stil

Acum este foarte modern să combinați diferite stiluri creând ținute neobișnuite, dar nimeni nu a anulat accesoriile de același stil. Cât de elegant arată chic-ul franțuzesc, minimalismul și clasicul curat. Majoritatea fashionistelor preferă să combine diferite stiluri. În acest fel este foarte ușor să creați un stil personal.

Fiți elegante și moderne!

error: Content is protected !!