Pisica rebelă a zgâriat muchia canapelei, dar stăpâna nu s-a pierdut cu firea şi a rezolvat problema. O minune!

Mobila moale, la fel ca şi hainele, este foarte sensibilă atunci când vine vorba de relaţia cu animalele domestice. O pisică poate strica definitiv aspectul canapelei în doar câteva secunde

Sigur o soluţie în acest caz ar fi peticirea mobilierului, dar evident nimeni nu-şi doreşte să aibă astfel de mobilă. De aceea Perfect-ask.net a găsit pentru dvs. o metodă prin care mobila vătămată de cei mici va arăta din nou bine şi foarte original.

Cum să restaurezi canapeaua

1. Aşadar, în primul rând tăiaţi toate aţele care au avut de suferit şi coaseţi gaură, folosind în calitate de petice nişte prosoape croşetate, care să aibă o culoare potrivită cu cea a canapelei.

2. Un alt exemplu similar.

3. Alegeţi elementele decorative în aşa fel încât să acopere cel mai bine locul respectiv.

4. Iar aici este o altă soluţie: deşi a avut de suferit doar o mică porţiune, s-a decis înlocuirea întregii suprafeţe cu piele artificială.

5. Aici s-a făcut o variantă mai simplă, dar foarte originală!

6. Iar cu astfel de uzoare mobila pare că este abia cumpărată…

7. O altă modalitate de a petici canapeaua.

8. Poate îi va inspira şi pe producătorii de mobilă nouă!

9. Mozaicul autoadeziv e o soluţie ce la prima vedere nu inspiră încredere, dar staţi fără grijă, el se fixează foarte bine de mobila tapiţată şi arată extrem de original.

E greu de spus care e cea mai bună idee, căci fiecare e bună în anumite cazuri. Cert este că oricare aţi alege-o, veţi câştiga nu doar o sumă importantă de bani, ci şi un aspect proaspăt al mobilei şi al locuinţei dvs.!

Şi nu uitaţi să mai lucraţi asupra disciplinei pisicii dvs.

error: Content is protected !!