Aș privi la nesfârșit aceste opere de artă. Abia aştept să învăţ şi eu să pot face astfel de buchete!

Patria lalelelor de departe nu este Olanda, precum se crede astăzi în mod eronat. Deşi olandezii sunt, probabil, cei mai mari fani ai acestei flori regale. Patria lalelei este de fapt Asia Mijlocie, unde a şi ajuns să fie o floare foarte apreciate de păturile înstărite ale societăţii.

Din fericire astăzi oricine poate face rost de lalele, căci prospeţimea şi frumuseţea acestor flori nu poate redată prin cuvinte. Un singur fir de lalea poate sensibiliza inima celor dragi, ca să nu mai vorbim de un buchet întreg.

Redacţia PerfectAsk.net vă prezintă o tehnică superbă de creare a lalelelor din panglici de satin, care vor transmite toată frumuseţea şi energia unor flori vii!


Lalele din panglici de satin

1. Cu astfel de lalele puteţi împodobi un tablou, o pernă sau orice alt obiect, sunteţi limitată doar de propria creativitate.


2. Lalelele din satin reprezintă un cadou superb pentru sărbători şi va rămâne o amintire vie pentru mulţi ani înainte! Căci un astfel de bricolaj este o adevărată comoară.


3. Apropo, la unele popoare este o tradiţie să dăruieşti lalele la cea de-a 11-a aniversare a căsătoriei.

4. Această floare gingaşă este simbolul soarelui şi al venirii primăverii.


5. Procesul de confecţionare a unor astfel de flori va fi o experienţă foarte plăcută, căci fiecare fir de lalea va fi plin de dragostea pe care o veţi depune.


Un astfel de buchet este de fapt foarte uşor de făcut, căci tehnica de împletire a panglicilor de satin este accesibilă oricui. Să aveţi puţină răbdare, să puneţi în mişcare fantezia şi atunci veţi reuşi lucruri mari şi frumoase! Iată şi o instrucţiune video.

error: Content is protected !!