Proiecte de case fără etaj! 3 idei extraordinare!

Probabil mulți dintre cei care locuiesc la oraș și-ar fi dorit o casă în mijlocul naturii. Este o adevărată bucurii pentru cei care stau la casă, vecinii nu te deranjează, poți ieși la o gură de aer curat oricând, copii pot să se joace în siguranță în curte. De asemenea, interiorul caselor sunt spațioase și poți face orice tip de activitate. Pentru cei care plănuiesc și își doresc o casă proprie, vă propunem 3 proiecte interesante de case fără etaj cu două dormitoare.

1. Casa are o suprafață de 67 m². Este construită în stil clasic și se potrivește de minune pentru o familie tânără. Totodată, are o curte drăguță și un spațiu verde bine amenajat. Aici puteți petrece seri memorabile atât cu membrii familie, cât și cu prietenii dvs. Dormitoarele sunt amplasate în spatele casei, iar celelalte spații sunt conectate la terasă.

2. A doua casă are o suprafață utilă de aproximativ 113 m². Este mult mai spațioasă, are o verandă mare de unde puteți admira priveliștea din jur. Spațiile interioare sunt proiectate foarte comod. Dormitoarele sunt amplasate pe o parte laterală a casei, iar celelalte camere: bucătăria, camera de zi și sala de mese sunt proiectate separat. De asemenea, au fost proiectate două băi și o cămară. Casa este prevăzută și cu două terase.

3. Cea de a treia casă are o suprafață utilă de 84 m². Are o arhitectură modernă și multe vitraje. Aici spațiile de zi sunt amenajate într-o singură încăpere spațioasă, cu acces la terasa din spatele casei. Are două dormitoare amplasate lateral. Casa are și mansardă care poate fi folosită în calitate de depozit sau pentru alte necesități.

Aceste proiecte sunt ideale pentru o familie tânără cu venituri medii.

error: Content is protected !!