Puneți asta sub pat dacă doriți să aveți o situație financiară mult mai bună!

Maeștrii Feng Shui recomandă să nu depozităm nimic sub pat, deoarece în timp ce dormim sau stăm întinși pe pat subconștientul nostru absoarbe mai multă energie, de asemenea mintea inconștientă absoarbe energie din obiectele care se află sub pat ceea ce nu este bine. Arta Feng Shui ne sfătuiește ca spațiul de sub pat să fie liber și curat pentru a permite fluxul de energie să circule pe lângă corpul nostru în timpul nopții.

Păstrați mereu curat și liber spațiu de sub pat

Există, totuși o excepție. Se permite depozitarea sub pat doar a cufărului comorilor. Acesta este un instrument specific artei Feng Shui care transmite anumite dorințe și intenții către mintea noastră subconștientă astfel încât visele noastre pot deveni realitate.

Ce semnifică acest cufăr și ce conține?

Trebuie să știți că tipul, dimensiunea și materialul cufărului este foarte important, deoarece va emite mai multă sau mai puțină energie. De exemplu, un capac solid pe cufăr va elibera o energie mai stabilă, iar o cutie deschisă va atrage mai multă energie deschisă. Ambele sunt binevenite, însă depinde ce fel de energie doriți să obțineți. Dacă este confecționat din lemn acesta reține și emite energie activă și influențează motivația și dezvoltarea personală. Dacă este confecționată din materiale prețioase (aur, argint) sau împodobită cu pietre scumpe acesta va atrage mai multă bogăție. Lutul și ceramica atrage compasiune, grijă și atracție fizică.

Ce trebuie să păstrați în cufăr?

Puteți păstra orice obiecte care vă fac fericit. Acestea trebuie să vă trezească sentimente pozitive și bucurii pe care ați dori să le aveți în viață. Dacă doriți să atrageți bunăstare și bani, puneți în cufăr diferite bijuterii, bani, monede de aur, cristale, dar evitați monedele metalice. Dacă doriți să atrageți dragoste, puneți uleiuri esențiale, lumânări roșii, parfumuri.

Locul cel mai potrivit pentru amplasarea cufărului este în zona buricului. Astfel vă alimentați cu energie direct din cutie, după cum mama hrănește fătul prin cordonul ombilical.

Cufărul comorilor trebuie să fie revăzut și reînnoit o dată la trei luni.

error: Content is protected !!