Reciclarea sticlelor de plastic: 21 modele de decoraţiuni fascinante din sticle de plastic

Cititorii noştri fideli ştiu că redacţia Perfect-ask.com promovează tot felul de idei de reciclare a produselor nedegradabile şi cu atât mai mult asta se referă la ideile care într-adevăr sunt de un real folos pentru orice gospodină!

Astăzi venim cu un şir de idei impresionante pentru crearea decorațiilor din sticle de plastic. Cu siguranţă aveţi câteva sticle rătăcite prin bucătărie, nu-i aşa?

Mulţi dintre noi le reutilizează tot ca recipient pentru apă, uneori chiar pentru cea potabilă. Dar deja este un fapt bine cunoscut că utilizarea multiplă a sticlelor din plastic afectează negativ conţinutul lor, de aceea vă îndemnăm cu căldură să nu le folosiţi de mai multe ori pentru apa potabilă.

Şi de ce să o faceţi dacă le puteţi reutiliza mult mai inofensiv şi, mai ales, într-un mod foarte frumos? Urmăriţi imaginile de mai jos ca să vă convingeţi că este posibil!

Pe final vă propunem să urmăriți acest VIDEO ⬇

Parcă nu-ţi vine a crede că aceste minunăţii au fost cândva nişte biete sticle de plastic… Vă dorim mult spor în crearea decoraţiilor eco!

error: Content is protected !!