Șase secrete care te ajută să arăți perfect în poze

Fotografii pot capta orice moment, și acel moment va fi păstrat pentru totdeauna. De aceea fiecare vrea să arate perfect în fotografii. Este atât de plăcut când privești poze mai vechi și zici: Cât de bine arăt aici!

Cred că fiecare poate arăta bine în poze. Trebuie doar să știi câteva reguli și să le urmezi. Îți prezentăm un minunat ghid de la fotograful profesionist Jodee Ball. Ea scoate în evidență câteva greșeli de bază pe care oamenii le fac când se fotografiază și te învață cum să le corectezi ca să arăți foarte bine.

Adoptă o poziție liberă

Luând o poziție în formă de „S” te face să arăți mai relaxată și te ajută să eviți postura de lemn, de soldat. În ceea ce privește mâinile, este mai bine să pui doar degetul mare în buzunar, nu întreaga mână.

Întoarce corpul la un unghi de aproximativ trei sferturi față de obiectiv

Dacă dorești să arăți mai relaxată în poze, trebuie să eviți umerii drepți. Întoarce-ți corpul cu trei sferturi dinspre aparatul foto. Din imagine vedem că modelul ține ambele mâini pe coapse, ceea ce o avantajează.

Ai grijă la mâini

Uneori este potrivit să-ți atingi fața cu mâinile, însă este important ca palmele să nu fie orientate spre obiectiv. De altfel, mâinile ar trebui să-ți contureze fața.

Umerii mai coborâți

Dacă cobori unul din umeri, atunci gâtul tău va părea mai lung și se va crea impresia că ești relaxată. Încearcă să nu îți ascunzi mâinile. Modelul din imagine și-a pus palmele mai aproape de coate, ceea ce dă mult mai bine.

Îndoaie genunchiul

Dacă ești fotografiată dintr-o parte, nu uita să iei poziția de “S”. Îndoaie doar puțin un genunchi și coboară un umăr. Acest truc te va arăta mai slabă și mai relaxată.

Înclină ușor capul

Vei arăta mult mai drăguță dacă nu vei privi direct în aparatul foto, deci întoarce puțin corpul. Dacă înclini și capul, atunci vei arăta ca și cum privești aparatul de jos în sus.

Sunt trucuri simple, dar care fac minuni. Vă dorim ședințe foto reușite!

error: Content is protected !!