Scapă de cuticule o dată și pentru totdeauna! De ce despre asta tac meșterii de manichiură?

Atunci când îndepărtăm cuticulele ele reapar la loc foarte repede și arată așa de parcă le-au ros câinii… Însă există o metodă care îți va permite să faci manichiura tot mai rar și mai rar, datorită cărui fapt vei putea economisi mulți bani și timp!

În acest articol îți vom spune care este acest secret. Meșterii de manichiură îl cunosc, însă preferă să-l treacă sub tăcere pentru că astfel ar putea rămâne fără serviciu. Însă acest secret va face ca degetele tale să arate mereu îngrijite și frumoase.

Iată cum scapi de cuticule o dată și pentru totdeauna:

1. Primul pas. Pentru început trebuie să faci o manichiură obișnuită cu tăierea cuticulei, cum faci de obicei. Mai departe totul depinde de tine.

2. Pasul al doilea. A doua zi după manichiura va fi nevoie să ai independent grijă de unghiuțele tale. Înarmează-te cu o baghetă de lemn și mișcă cuticula. Trebuie să faci această operație chiar dacă cuticula este abia vizibilă. Aceste mișcări nu vor permite cuticulei să crească repede. Însă atunci când ea va apărea din nou (iar cu asta nu poți face nimic) va trebui nu să o tai, dar să o cureți. Va fi nevoie să faci asta zilnic. În schimb nu va mai trebui să plătești bani pe manichiură!

Nu uita să spui acest secret prietenelor tale!

error: Content is protected !!