Se poartă oare rochiile cu pantaloni? Tendințe și 17 ținute originale!

Frumusețe, eleganță, rafinament pe toate acestea trebuie să le combine o femeie. Uneori este dificil să te menții în aceste standarde, dar cu puțin efort totul este posibil. Astăzi, vom vorbi despre revenirea unor tendințe din moda anilor 90.

În prezent, moda anilor 90 se întoarce pe podium cu următoarele ținute:

— pantalonii evazați și drepți

— fusta deasupra pantalonilor

— fusta-pantalon

— ținute cu multe straturi

— înfrumusețarea decorativă a hainelor cu franjuri

— denim în dungi și cu buzunare aplicate mari

— cjoker (bijuterie pentru gât)

Nu se cunoaște cât timp se vor menține în trend ținutele cu mai multe straturi, însă astăzi avem această tendință. Combinația dintre rochii și pantaloni revine pe podium și în garderoba primelor fashioniste.

1. Rochia-cămașă, rochia halat și pantalonii

Cea mai simplă soluție care te va face să arăți foarte bine și în trend cu moda este să luați ca bază rochia-cămașă. De regulă, ea are o croială liberă, deseori are tăieturi laterale până la pământ, ceea ce permite combinare acestei haine cu blugi și pantaloni înguști.

Cel mai bine se potrivesc pantalonii skinny sau drepți, deoarece vor crea o ținută echilibrată.

Combinații dintre culottes și rochii

2. Tunică și pantaloni: culori și texturi

Pe lângă rochia-cămașă puteți îmbrăca și o tunică alungită sau scurtă. Puteți să o combinați foarte ușor cu niște pantaloni.

Aici, la fel sunt importante tăieturile laterale, deoarece acestea arată foarte bine.

Cum să combinați tunica și pantalonii

Trebuie să atrageți atenție la combinarea culorilor. Cel mai bine este să purtați o singură culoare, va crea impresia de ținută integrală.

Nu vă jucați cu combinarea texturilor, deoarece însăși combinația dintre rochie și pantaloni este complicată.

Ținute de zi și de seară: pantaloni și rochie


Aceste două piese vestimentare pot fi purtate atât zi de zi, cât și la evenimente speciale. Dacă doriți să purtați o ținută de seară din aceste piese, este binevenit să alegeți un set deja gata.

Blugi și rochie, blugi și rochie cămașă

Țineți minte un lucru important: pantalonii și rochia (fusta) nu trebuie să vă transforme într-un pătrat și să desfigurați silueta. O ținută de seară trebuie să includă pantofii cu toc și accesorii.


Concluzie. Această tendință a anilor 90 este într-adevăr complicat de executat și nu fiecare o poate face. Dacă nu sunteți sigură de capacitățile dvs., renunțați la această combinație. În acest sezon există multe alte combinații și nu vă axați doar pe una.

error: Content is protected !!