Sucul de ceapă aplicat pe gât face minuni!

Ceapa este o legumă nelipsită din mâncărurile noastre de zi cu zi. În cămara fiecărui român întotdeauna o să găsești cel puțin o ceapă. De fapt, nici nu ne putem imagina ciorba de fasole cu afumătură, atât de îndrăgită de noi, fără câteva felii de ceapă roșie.

Efectele curative ale cepei sunt binecunoscute încă de demult, astfel aceasta este benefică în tratarea tusei, răcelii, infecțiilor bacteriene, astmului bronșic și altor probleme respiratorii. Iar compoziția sa chimică este foarte bogată, ea conținând minerale ca: fosfor, calciu, kaliu, natriu și seleniu.

Igor Kniazkin, un renumit doctor din orașul Sankt Petersburg, Russia, afirmă că ceapa roșie poate fi, de asemenea, de mare ajutor și în cazul tratării afecțiunilor glandei tiroide.

Metoda sa de tratare constă în următoarele: înainte de culcare, tăiați o ceapă roșie în două și cu cele două jumătăți ungeți bine gâtul în zona tiroidei. Ungerea se va realiza prin mișcări circulare ușoare. Străduiți-vă să obțineți cât mai mult suc din cele două jumătăți de ceapă. După aceea mergeți la culcare fără a spăla gâtul. Sucul de ceapă este cel care va ameliora funcționarea glandei tiroide.

De asemenea, ceapa purifică foarte bine aerul: o ceapă tăiată rondele, așezată într-o farfurie și pusă în camera unui om răcit, pur și simplu va face minuni!

Va dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

error: Content is protected !!