TEST: Ușa pe care o veți alege vă va dezvălui viitorul…

Cunoașterea de sine este principala condiție pentru dezvoltarea personală. Nu poți înțelege pe cineva fără se te cunoști mai întâi pe tine însuți. Vă propunem un test interesant, care într-un timp foarte scurt a devenit popular în rândul internauților. Testul este pentru cei care doresc să privească după cortină, să se cunoască pe sine și viitorul ce îi așteaptă. Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la ușile ce duc spre diferite drumuri. Fără să stați prea mult pe gânduri, alegeți-o pe cea care vă place. Cărarea pe care o veți alege vă va descoperi laturile secrete ale propriului „Eu” și vă va oferi răspuns la întrebările care vă frământă de mult timp. Rezultatele sunt de regulă foarte exacte.

Pentru început, alegeți ușa și drumul care vă place cel mai mult. Iar acum să pășim pe drumul spre cunoașterea de sine!

Ușa nr. 1:

Ați ales calea libertății. Pentru dvs sunt foarte importante independența și libertatea. Sunteți creatorul propriului destin. Înainte de a face orice concluzii, de obicei, luați în considerare, toate soluțiile posibile ale problemei. Sunteți o persoană energică și perseverentă în atingerea obiectivelor propuse. Sunteți capabil să vă organizați timpul eficient și să vă bucurați de viață.

Ușa nr. 2:

Calea dvs este propria lume mică, în care persoanele străine nu au ce căuta. Vă simțiți autosuficient. Preferați să călătoriți și să participați la diverse evenimente de unul singur. Nu aveți nevoie de o bonă sau de o persoană cu care să schimbați o vorbă. Vă iubiți sincer prietenii, însă din când în când aveți nevoie de un spațiu privat ca de o gură de aer proaspăt.

Ușa nr. 3:

Vă așteaptă un viitor colorat și pozitiv. Nu vă puteți imagina viața fără pasiuni, frumusețe și aventuri. Nu suportați plictiseala. Sunteți un veșnic student, care se ghidează după principiul “Un secol de trăiești, un secol să înveți”. Sunteți o persoană curioasă din fire și aproape tot ce vă înconjoară vă stârnește întrebări.

Ușa nr. 4:

Judecând după alegerea pe care ați făcut-o, vă așteaptă o mulțime de evenimente și aventuri interesante. Aproape întotdeauna vă gândiți la viitor și doriți să încercați mereu ceva nou. Poate că sunteți chiar un pic impulsiv și rareori reflectați asupra eventualelor consecințe ale propriilor acțiuni. Sunteți o persoană ce încalcă regulile, însă cei din jur vă admiră carisma și pasiunea pentru senzațiile tari. Nimeni nu îndrăznește să spună că vă irosiți timpul în zadar.

Ușa nr. 5:

Ușa dvs este deschisă pentru toți doritorii. Pentru dvs contează liniștea și frumusețea naturală. Sunteți interesat nu atât de scopul propus, cât de drumul ce duce spre atingerea lui. Vă lăsați purtat de val și încercați cu orice preț să mențineți stabilitatea.

Ușa nr. 6:

Ați ales calea ce duce spre pace și liniște. Singurătatea, liniștea și prudența sunt prietenii dumneavoastră devotați pe calea vieții. Vă conduceți după principiul “Niciodată pentru un prieten nou nu lepăda pe cel vechi”. Sunteți un adevărat căutător al dreptății. Vă aflați într-o continuă căutare a sensului vieții. Într-o oarecare măsură sunteți un gânditor și filozof.

Sperăm că ați reușit să descoperiți laturile dvs secrete și să deschideți calea spre autocunoaștere!

error: Content is protected !!