A turnat detergent de vase în vasul de toaletă. Dar când vei vedea de ce, vei fi uimit! Cum puteți oricând desfunda o toaletă

Aproape fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat din viața noastră cu o toaletă înfundată. De cele mai multe ori, cel mai simplu mod de a desfunda toaleta este folosirea unei pompe de vacuum cu piston… cu excepția cazului când nu aveți un piston. “De ce nu aveți un piston?” Nu știu, pur și simplu nu-l am? “Deci, duceți-vă și cumpărați!” Bine, dar poate magazinele sunt închise? Poate că magazinele sunt departe și eu nu am o mașină? Nu mă mai judeca!”.

Deci… cum puteți desfunda o toaletă în aceste situații oribil de jenante? În mod normal, eu doar mă rog ca problema să dispară de la sine, dar se pare că există o altă cale.

Deci, cum vă puteți descurca cu o toaletă înfundată dacă nu aveți un piston la îndemână? Luați un detergent de vase și turnați o cantitate generoasă în vasul de toaletă. Veți observa că greutatea lichidului va face ca acesta să se scufunde în partea de jos a toaletei și să se infiltreze în partea înfundată, lubrifiind țeava de scurgere. Apoi luați puțină apă caldă și turnați-o atent în vasul de toaletă! Cu un pic de noroc, blocajul ar trebui să înceapă să se elimine prin țeava de scurgere. Daaa! Odată ce veți vedea nivelul apei coborând în jos, mai trageți o dată apa și ziua este salvată!

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla toate detaliile și nu uitați să împărtășiți acest truc cu familia și prietenii, pentru că atunci când trebuie să mergi la toaletă… trebuie să mergi!

error: Content is protected !!