Uimitor! Într-un apartament de 39 metri pătrați, au încăput 5 camere.

Gram Hill a hotărât să cumpere o casă cu o suprafață de 39 m² și să facă din aceasta o locuință unică. Pare a fi destul de puțin pentru un trai confortabil. Însă veți fi uimiți cum a amenajat această încăpere.

Gram a reușit să facă o locuință-transformer cu 5 camere! Cu ajutorul pereților mobili și a mecanismelor speciale încăperea se transformă în dormitor cu pat, în bucătărie, în sufragerie cu masă, în cameră de oaspeți cu două paturi sau în cameră de zi.

Este o idee minunată pentru apartamentele mici, iar punerea în practică a acesteia a transformat o mică locuință în una confortabilă, modernă și unică. Gram a cumpărat acest apartament cu 287.000 dolari, a investit în transformare încă 365.000 și acum l-a scos la vânzare cu aproximativ 1.000.000 dolari.

La prima vedere nu poți observa toate posibilitățile acestui apartament care sunt bine ascunse și aranjate în construcțiile mobile. Aici puteți vedea un pat-scândură, pereți mobili și alte lucruri interesante. Mai mult, este și o bucătărie cu aragaz, cu o mașină de spălat vesela economică, precum și o baterie solară care furnizează energie pentru aproximativ toată locuința.

Priviți și admirați!


Probabil este mult mai confortabil să locuiți într-un astfel de apartament, decât în cele standard. Este gândit fiecare detaliu! Este un exemplu ideal de a folosi la maxim spațiul.

error: Content is protected !!