Uită de zgârieturile de pe ecran! 6 metode de a le elimina imediat!

Zgârieturile pe ecranul smartphone-ului sunt, din păcate, o realitate inevitabilă. Ecranul unei minuni tehnologice proaspăt cumpărate străluceşte puternic, dar după doar o săptămână apar zgârieturi mai mari sau mai mici, fapt ce îi indispune pe iubitorii de tehnică şi de ordine.

Din fericire există câteva metode de a salva ecranul de zgârieturi. Înarmaţi-vă cu aceste cunoştinţe şi nu veţi mai avea probleme cu ecranul zgâriat!

Cum eliminaţi zgârieturile de pe ecran

1. Pastă de dinţi

Prima soluţie de eliminare a zgârieturilor o puteţi găsi în camera de baie. Atrageţi atenţia că trebuie o pastă de dinţi obişnuită, nu una pe bază de gel.
Pentru a elimina zgârieturile luaţi puţină pastă de dinţi cu un tampon de bumbac sau cu o bucată de pânză moale curată. Frecaţi cu mişcări circulare locul zgârieturii, după care ştergeţi ecranul cu o pânză umedă.

2. Soluţie de eliminare a zgârieturilor de pe maşină

Pastele de eliminare a zgârieturilor de pe maşină, cum ar fi Turtle Wax, 3M Scratch sau Swirl Remover, vă pot ajuta şi în cazul ecranelor de telefon. Pur şi simplu aplicaţi puţină pastă pe ecran prin mişcări circulare.

3. Şmirghel sau polizor

Sună surprinzător! Dar secretul constă în utilizarea celei mai fine hârtii abrazive. Această metodă este destul de riscantă, de aceea înainte de a o aplica, ar fi bine să faceţi puţină practică pe alte suprafeţe similare.

4. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu, pe lângă multiplele sale utilizări, vă poate ajuta şi în eliminarea zgârieturilor. Amestecaţi bicarbonat de sodiu şi apă în proporţie de 2:1. Amestecaţi până se formează o pastă vâscoasă omogenă.Aplicaţi pasta obţinută cu ajutorul unei pânze moi, prin mişcări circulare pe zona afectată. Apoi ştergeţi ecranul cu o pânză umedă pentru a elimina urmele de pastă.

5. Pudră pentru copii

Pasta obţinută din amestecul de apă şi pudră pentru copii poate fi utilă pentru eliminarea zgârieturilor. Modul de aplicare este exact ca şi în metoda precedentă.

6. Ulei vegeta

O soluţie pentru eliminarea zgârieturilor mici este utilizarea uleiului vegetal. O picătură de ulei aplicată prin mișcări circulare pe un ecran uzat îi poate readuce pentru o perioadă strălucirea de altă dată.
Cu ajutorul acestor sfaturi ecranul telefonului dvs va străluci ca unul nou! Iată că există multe alternative pentru a elimina zgârieturile de pe ecran, ceea ce îi va prelungi perioada de viaţă şi vă va lipsi de incomodităţi.

Prietenii dvs au telefoane cu ecranul zgâriat? Nu ezitaţi să îi bucuraţi cu aceste soluţii simple şi eficace!

error: Content is protected !!