Vara se poartă elegant: culoarea nude – o culoare care cucerește. Mai mult de 200 de modele superbe.

Probabil nu există o încălţăminte mai universală decât pantofii de culoare bej sau nude. Unicul concurent real pentru ei sunt pantofii negri, care la fel se potrivesc cu aproape orice îmbrăcăminte. Încălţămintea de culoare nude urcă în topul preferinţelor femeilor, asta pentru un şir întreg de motive.

În primul rând culoarea bej se potriveşte perfect cu orice set vestimentar, fie că e vorba de ocazii speciale sau de viaţa cotidiană. În al doilea rând culoarea nude alungeşte vizual picioarele şi creează impresia unei figuri armonioase şi proporţionale.

În ciuda faptului că încălţămintea de culori neutre pare reţinută, ea nu arată plictisitor, căci are o gamă largă de nuanţe.

Alegând încălţăminte de culoare nude, vă recomandăm să optaţi pentru nuanţa cea mai apropiată de culoarea pielii dvs. sau cu 1-2 tonuri mai deschisă. Unicul obiect vestimentar interzis dacă purtaţi pantofi bej sunt ciorapii coloraţi.

Pentru sezonul cald ce se apropie redacţia noastră a făcut o selecţie de sandale de culoare nude, care vor fi actuale atât pentru lucru la birou, cât şi pentru plimbările în aer liber.

error: Content is protected !!